TEEMAKUUN KOLLAASIT . Uusi teema joka kuukauden alussa, josta niin monta ideaa kun haluaa Ideoidaan yhdessä ja nautitaan tekemisen riemusta ja iloitaan luovuudesta. Kaikki osaavat, riittää vain into ja halu tehdä itse jotain luovaa.


1. helmikuuta 2018

Teema 35 helmikuu


Silmällä on taipumus nähdä kasvoja mitä erikoisimmissa paikoissa ja esineissä. Ne ilmestyä eteesi siellä, missä vähiten odotat. Nyt  silmät tarkkana ja mieli avoinna, sillä helmikuun ajan bongataan kasvoja ja ilmeitä. Jatka näkemääsi haluamallasi tavalla, lisää mukaan mitä ikinä keksitkään.  

se tunne että joku katselee...
bongaus KASVOT  

Tervetuloa mukaan, inspiroivaa ja luovaa helmikuuta jokaiselle.
Mukana ovat:

7 kommenttia:

 1. Tulkinta voi taas olla luovaa, ei ole tarkoitus kuvata sitä missä näkee vaan sen mitä näkee ja inspiroitua näkemästään. Ilmeet, eleet tarinat.... esim.
  Jokainen taas omalla tyylillään :)
  Pitääkin ottaa luonnoslehtiö taskuun, näillä on tapana hävitä nopsaan.

  VastaaPoista
 2. Hyvää helmikuuta.Kasvoja ja ilmeitä löytyy pilvistä metsään asti.

  VastaaPoista
 3. Hauska haaste jälleen kerran!

  VastaaPoista
 4. Tuossa mun linkkauksessa on jotain häikkää, tarkistatko kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjattu, linkkisi ei mennyt tunnisteeseen.

   Poista
 5. Upeita kuvia, kasvoja näkee. Nääpistin muutamia kuvia näytönsäästäjäkansioon, kiitos=) (en siis julkaise ilman lupaa missäään, kunhan kerään inspiroivia kuvia). Liplatukselta yks, Susulta yks, Siskon idea on mielnkiintoisen hauska ja lopputulokset yllättäviä, en edes tajunnut ensikatsomalla miten ne oli tehty, luulin ihan piirretyiksi ym mut olikin valokuvia!!, upeeta!, Riita K:lta yks, Mainittiujen tyylit kolahti.

  Olen henkisesti ylentynyt, leijailen mielen korkeuksissa, kuvataidekokemus sinne mut nostaa!

  VastaaPoista