Teemakuussa viihdytään ja luodaan taidetta, jos ei osata se pian opitaan! Ideoidaan yhdessä ja nautitaan tekemisen riemusta ja iloitaan luovuudesta.


1. marraskuuta 2020

Teemakuu 62 - ei mustaa

 Kiitos lokakuun teemakollaaseista!

Seuraavaksi on väriteema, kaikkea muita värejä saa käyttää, mutta ei mustaa. 

Marraskuun teema: 
ilman MUSTAA VÄRIÄ 

Luovuuden iloa jokaiselle!
Mukana olivat:13 kommenttia:

 1. Myös lähes mustat sävyt jätetään nyt käyttämättä. Tumma väri voi olla, kun se selvästi näkyy värinä, eikä mustana. Vaalean harmaat sävyt on oma väri, sovitaan niin.

  Tästä tulee mielenkiintoista. Vain muutamaa väriä käyttäen ollaan tehty taidetta, mutta mitäpä sitten kun jotakin väriä ei saa käyttää ja se väri on musta! Haastavaa, mutta luovuudetta tämäkin onnistuu. Olen varma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä bloggaaminen mennyt hankalaksi! Vaikka kuinka valitsin haastesivulla Uusi postaus, niin postaus tuli omaan blogiini. Eikä sitä huomannut ennekuin oli julkaisemassa. Vasta kolmas kerta onnistuin, kun huomasin valita vasta tekstieditorista oikean blogin! Muutenkin uudistuksien jälkeen klikkauksia pitää tehdä paljon enemmän kuin ennen :(

   Poista
 2. Minun lempivärini on siis jätetty pois :-D Haasteellista mutta hauskaa. Kiitos taas uudesta haasteesta!

  Kun tulin nyt uudestaan bloggeriin, niin siirryin suoraan uuteen versioon, minulla on toiminut hyvin, koska en kunnolla vanhaa muistakaan. Mutta nyt kun on myös runoblogi, täytyy tosiaan muistaa katsoa, minne postaa, mutta kyllä sen pian oppii.

  VastaaPoista
 3. Ei mustaa marraskuussa, sopii! Kiitos uudesta haasteesta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon haasteesta. Hyvi passaa mulle.

  VastaaPoista
 5. Näillä mennään ja kiva ilman mustaa :)

  VastaaPoista
 6. Anteeksi taas-aina söhlään tuon linkityksen.

  VastaaPoista
 7. En tiennyt bloggerin muutoksista mutta hyvä kun täällä tuli esille. Yritin nimittäin jättää blogspotin bloggaajalle kommentin se meni suoraan vanhaan blogiini bloggeriin. En ole sitä sulkenut mutten käyttänyt 2010 jälkeen :)
  Ilman mustaa on hankalampi kuin luulin. 'Kaikissa' on jotain mustaa, ääriviivoja tai vaikka pieni pläntti. Joudunpa tai saanpa tehdä huolella uusia kuvia. (piilotan mustan värin) Kiitos haasteesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieniä muutoksia tulee koko ajan, hämilleen tässä menee.
   Helppoahan tämä on, siirrät vaan mustan värin marraskuun selätykseen;D

   Poista