TEEMAKUUN KOLLAASIT . Uusi teema joka kuukauden alussa, josta niin monta ideaa kun haluaa Ideoidaan yhdessä ja nautitaan tekemisen riemusta ja iloitaan luovuudesta. Kaikki osaavat, riittää vain into ja halu tehdä itse jotain luovaa.


1. marraskuuta 2020

Teemakuu 62 - ei mustaa

 Kiitos lokakuun teemakollaaseista!

Seuraavaksi on väriteema, kaikkea muita värejä saa käyttää, mutta ei mustaa. 

Marraskuun teema: 
ilman MUSTAA VÄRIÄ 

Luovuuden iloa jokaiselle!
Mukana olivat:12 kommenttia:

 1. Myös lähes mustat sävyt jätetään nyt käyttämättä. Tumma väri voi olla, kun se selvästi näkyy värinä, eikä mustana. Vaalean harmaat sävyt on oma väri, sovitaan niin.

  Tästä tulee mielenkiintoista. Vain muutamaa väriä käyttäen ollaan tehty taidetta, mutta mitäpä sitten kun jotakin väriä ei saa käyttää ja se väri on musta! Haastavaa, mutta luovuudetta tämäkin onnistuu. Olen varma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä bloggaaminen mennyt hankalaksi! Vaikka kuinka valitsin haastesivulla Uusi postaus, niin postaus tuli omaan blogiini. Eikä sitä huomannut ennekuin oli julkaisemassa. Vasta kolmas kerta onnistuin, kun huomasin valita vasta tekstieditorista oikean blogin! Muutenkin uudistuksien jälkeen klikkauksia pitää tehdä paljon enemmän kuin ennen :(

   Poista
 2. Ei mustaa marraskuussa, sopii! Kiitos uudesta haasteesta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon haasteesta. Hyvi passaa mulle.

  VastaaPoista
 4. Näillä mennään ja kiva ilman mustaa :)

  VastaaPoista
 5. Anteeksi taas-aina söhlään tuon linkityksen.

  VastaaPoista
 6. En tiennyt bloggerin muutoksista mutta hyvä kun täällä tuli esille. Yritin nimittäin jättää blogspotin bloggaajalle kommentin se meni suoraan vanhaan blogiini bloggeriin. En ole sitä sulkenut mutten käyttänyt 2010 jälkeen :)
  Ilman mustaa on hankalampi kuin luulin. 'Kaikissa' on jotain mustaa, ääriviivoja tai vaikka pieni pläntti. Joudunpa tai saanpa tehdä huolella uusia kuvia. (piilotan mustan värin) Kiitos haasteesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieniä muutoksia tulee koko ajan, hämilleen tässä menee.
   Helppoahan tämä on, siirrät vaan mustan värin marraskuun selätykseen;D

   Poista