TEEMAKUUN KOLLAASIT . Uusi teema joka kuukauden alussa, josta niin monta ideaa kun haluaa Ideoidaan yhdessä ja nautitaan tekemisen riemusta ja iloitaan luovuudesta. Kaikki osaavat, riittää vain into ja halu tehdä itse jotain luovaa.


1. syyskuuta 2023

TEEMAKUU 90 - Kasvot

 Kiitos kesätaiteesta, luovuutta riitti runsaasti ja upeita kollaaseja taas saimme katsella. 

Syyskuu tarkoittaa Teemakuun Kollaasi-haasteiden uuden kierroksen alkua. Aina tässä vaiheessa tulee mieleen mistä kaikki alkoi. Muutama meistä osallistui  netissä pyörineeseen 29Faces-haasteeseen, jonka tarkoitus on tehdä kasvot kuukauden joka päivä. Haaste oli kahdesti vuodessa. Erään elokuun jälkeen, mietimme mitä nyt teemme, ei ainakaan kasvoja! Päätimme tehdä abstrakteja, mutta ei 29kpl! Ja ihan vain pienellä porukalla. Kun innokkaita alkoi ilmaantua lisää perustin linkityksen helpottamaan toistemme seurantaa. Aluksi haaste muutti muotoaan, aloitimme yhdeksällä työllä kuukaudessa ja lopuksi niistä kokosimme kollaasin. Sittemmin määrä väheni kuuteen ja nykyään ei mitään rajaa, yksikin riittää. Haasteen nimikin on vaihtunut.  

Ajatus on huomata, kuinka monenlaista tulkintaa voi yhdestä aiheesta saada. Lopun kollaasi hämmästyttää usein itseäkin lähes aina. 

Myös linkitys on  kopioitu tuosta kasvohaasteesta, kun postaukseen lisää yksilöllisen tunnisteen ja käyttää sitä linkkiosoitteena, niin riittää vain yksi linkitys tänne haastesivulle. Ei siis linkitystä pääblogiin, vaan tunnisteen kanssa.  Niin kauan jatketaan kun innokkaita riittää ja itse jaksan. t. Millin

Mitään kriteeriä taidoille ei ole, into luovuuteen riittää.  Ideoidaan yhdessä ja nautitaan tekemisen riemusta ja iloitaan luovuudesta.  Aloitetaan syys siis palaamalla alkuun.

TERVETULOA!  

Syyskuun teema :
(ilmeikkäät) KASVOT

Mukana ovat:

5. Armiida 
7. Millin

------------------------

   

6 kommenttia:

 1. Hyvä aihe. Tykkäsin kasvojen piirtämisestä, sitten kun alkuun pääsin ja sain muutaman kerran piirrettyäkin kaikki 29 kasvot. Nyt kun niitä katselen, niin aika monta olisi ollut syytä jättää pois.

  VastaaPoista
 2. Kasvot tuntuvat nyt pitkästä aikaa hyvältä haasteelta!
  Todellakin, silloin joskus, teimme niitä kasvoja 29 kappaletta kuukaudessa, huhhuh. Silloin alkoi nähdä kasvoja unissakin!

  VastaaPoista
 3. No niin-tule syyskuu ja se kasvot.

  VastaaPoista
 4. Voi noita 29faces aikoja! :) Piti kaivaa vanhoja kuvia tämän haasteen ekaan postaukseen. Kaikenlaisia on tullut vuosien mittaan tehtyä. Jotkut jopa aika onnistuneita, Huomaan näin ajan kuluttua kuinka varsinkin yksi vuosi on ollut ilmeisen pakonomaista tekemistä! :)
  Hauskaa syyskuun jatkoa kaikille!

  VastaaPoista
 5. En ollut mukana kasvoja tekemässä. Muistan vilkuilleeni kyllä että rohkenisinko mukaan mutten rohjennut vielä. :) Värikästä luovaa syyskuuta kaikille!

  VastaaPoista
 6. Just taputtelin loput kasvot eetteriin. Kiitos syyskuusta! Saa nähdä mitä lokakuu tuo tullessaan!

  VastaaPoista