TEEMAKUUN KOLLAASIT . Uusi teema joka kuukauden alussa, josta niin monta ideaa kun haluaa Ideoidaan yhdessä ja nautitaan tekemisen riemusta ja iloitaan luovuudesta. Kaikki osaavat, riittää vain into ja halu tehdä itse jotain luovaa.


2. lokakuuta 2018

Teemakuu 41 - Puu ja Tuli

Pidemmittä puheitta, lokakuussa tehdään kollaasi aiheista :

PUU ja/tai TULI 
Jompikumpi tai molemmat, yhdessä tai erikseen. 

Tervetuloa mukaan, luovuuden iloa jokaiselle. 

Mukana ovat:10 kommenttia:

 1. Hmm että nuotiopiiri, eikös sellainen laulukin ollut olemassa, "meillä on metsässä nuotiopiiri jossa"...en muista kaikkia :)

  VastaaPoista
 2. Eivät tarvitse olla yhdessä tai vain toinen. Metsä on ollut,vaan puu on laajemmin tulkittavissa. Ensin oli vain puu, mutta tuli tuli tuliaiseksi ;)
  Tulkinta on vapaa, ideoidaan luovasti kuten ennenkin. Tulee varmasti mielenkiintoinen yhteiskollaasi. Inspiroivaa lokakuuta teemalaiset!

  VastaaPoista
 3. No niin, tulen tähän nuotiopiiriin minäkin. Puu ja tuli.... Puu on laajasti tulkittavissa, suomenkielen sanasto niin laaja, puhekielellä, murteilla,sanonnoilla höystettynä,päätyy ties mihin. Tuli myös voi olla tulkinnaltaan vaikka mitä. Mielenkiintoinen haaste... Lähtee jatkamaan metsäpolkua miettien.. 😊

  VastaaPoista
 4. Kiehtova haaste, kiitos Millin.
  Ensin pieni reissu, sitten haasteen pariin.

  VastaaPoista
 5. Hahaa, Millin. Vielä ei ole ideoita puu/tuli. Mutta yritän olla varovainen tulen kanssa. Olenhan minä yhden tuliteoksen jo joskus tehnyt. Oliko se nyt se ikkunateema.

  VastaaPoista
 6. Kiitos jälleen kivasta haasteesta vaikka en tulta käyttänyt tässä haasteessa, halusin pysytellä vain puuaiheessa, ehkä liitän tulta yllätten johonkin toiseen haasteeseen jos sellainen vain sopii.

  Tässä samalla kutsun kaikki lukemaan myös toista blogiani, jossa kirjoittelen mitä milloinkin. Joillekin jo lähetin erikseen osoitteen sinne. Alussa blogini kertoi kaksisuuntaisesta elämästäni, mutta aihe alkoi junnaamaan paikoillaan, joten muutin blogin nimen ja osoitteen sekä aihepiiriä laajensin,(toivottavasti. Blogi on nimeltään
  ... kaikki mikä on.. sekä osoite sinne https://kulkureita2.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Sulla on vielä tuossa alimmassa listassa mun vanha osoite.

  VastaaPoista