TEEMAKUUN KOLLAASIT . Uusi teema joka kuukauden alussa, josta niin monta ideaa kun haluaa Ideoidaan yhdessä ja nautitaan tekemisen riemusta ja iloitaan luovuudesta. Kaikki osaavat, riittää vain into ja halu tehdä itse jotain luovaa.


1. kesäkuuta 2019

Teemakuu 49 - Kesäteema

Luovuus ja Teemakuun Kollaasit eivät jää kesälomalle, vaan tutuun tapaan hidastatetaan vain vauhtia.
49. teema kestää kesä-, heinä- ja elokuun ajan.

TEEMA 49

KIVITAIDE 
oma luovuus ja tulkintatyyli vapaa

Iloista, luovaa ja taiteellista kesää kaikille! 
Osallistujat:


1.raija annikki 4.Millin
2.BLOGitse5.Esther Helmia
3.Aino6.harakka
12 kommenttia:

 1. Tätä teemaa voi taas tulkita monella tavalla ja kaikki ovat sallituja, omatekemää kunhan vain on. Määrällä ei ole rajaa, niin paljon kuin vain intoa ja inspistä riittää.

  Oikein paljon kiitoksia ihanat teemataiteilija ihanista töistä ja innokkuudesta olla mukana. Se on paras kannustus jatkaa haastetta. On aina ilo huomata kuinka monella tapaa samaa teemaa voi tulkita. Minulla on ollut hauskaa kanssanne.

  Aurinkoista, iloista ja tietenkin luovaa kesää teille kaikille!

  VastaaPoista
 2. Kiitos sinulle Millin tämän ihanan haasteen vetämisestä! Ja kiitos kaikille teemalaisille töistänne, jotka ihastuttavat aina monipuolisuudellaan! Kiitos myös kaikille teille, jotka jaksatte kiertää jättämässä kommenttinne.

  Aurinkoista, luovaa ja pitkän pitkää kesää kaikille <3

  VastaaPoista
 3. No mutta, tässä onkin pohtimista.Tätä tosiaan voi tulkita monella tavalla, aidoilla kiviteoksilla tai maalaamalla tai piirtämällä. Katsotaan mitä taas keksin. Heti ei tullut mieleen mitään, mutta jos itseni tunnen, saattaa syntyä vaikka jos mitä.

  Ja samoin kiitos minun puolestani näistä ihanista haasteista, aina on jotain odotettavaa ja kivaa tekemistä arjen harmaudessa. Vaikka en aina jaksa kommentoida kovin ahkerasti,olen silti muiden töitä käynyt aina katsomassa. Pitäisi olla aktiivisempi myös kommentoimaan.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Millin haasteista & toivotaan kaunista ja lämmintä kesää!

  VastaaPoista
 5. Kiitos haasteista Millin!
  Hyvää kesää Millille, sekä Teille kaikille teemalaisille, satoi tai paistoi! 🌞⛈

  VastaaPoista
 6. Kiitos haasteista! Mukavaa kesää Millille ja kaikille teemalaisille!

  VastaaPoista
 7. Kiva haaste. Kivet ovat kiehtovia.

  VastaaPoista
 8. Hyvää kesää ja kiitos haasteista.Yritellään palailla mukaan.Kiehtova aihe.

  VastaaPoista
 9. Mitenhän tuo linkitys taas meni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos teeman aloituksesta :) Toimii, mutta menee nyt vain ko. postaukseen. Jos haluat vielä tehdä lisää niin pitää olla linnkiosoite tunnisteeseen, jota näkyy tässä samasta linkistä.

   Poista
 10. mihin se roskakorin kuvake on kadonnut oman nimen perästä? en ole tehnyt tätä haastetta loppun asti, ja olen poistanut ne kaksi postausta omasta blogista, koska ei siitä mitään tullutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä miksi, kävin poistamassa linkkisi. Blogilomalla olen olllut itsekin, niin paljon muuta puuhaa. Kohta jo alkaa syys kurkkimaan kulman takaa :)

   Poista