TEEMAKUUN KOLLAASIT . Uusi teema joka kuukauden alussa, josta niin monta ideaa kun haluaa Ideoidaan yhdessä ja nautitaan tekemisen riemusta ja iloitaan luovuudesta. Kaikki osaavat, riittää vain into ja halu tehdä itse jotain luovaa.


1. lokakuuta 2023

Teemakuu 91- aikamatka

 Kiitos kaikille osallistuneille ilmeikkäistä kasvokollaaseista! 

Lokakuussa voi "matkustaa" menneisyyteen, tulevaisuuteen, tosi- tai mielikuvitusmaailmassa. 


Lokakuun teema 
AIKAMATKA

Tervetuloa mukaan  haasteeseen! 
Mukana ovat:


 


PS. 
Mister Linky's Vakiojäsenyys poistuu lähiaikoina, toistaiseksi vielä toimii.  Sen jälkeen en tiedä mitä tapahtuu ja  mitä teen, ehkä siirryn käsilinkitykseen. Mutta näin mennään nii pitkään kuin toimii.  


7 kommenttia:

 1. Tuli tosiaan ilmoitus ,että ilmainen linkitys loppuu ja maksamaan en ala. Linkitys siirtynee siis niin että kommenttiin ilmoitatte linkin ja minä siirrän ne postaukseen. Pieni viive tulee olemaan, mutta samalla tunniste-linkityksellä ei liian iso työ minulle.
  En tiedä poistuuko myös vanhat linkitykset, jotka nyt olen saanut näkymään kopioimalla koodin? Sen näkee sitten. Kokeilin edelliseen postaukseen miten se ehkä jatkuisi, vaikeampiakin koodituksia olen tehnyt ;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinenkin ilmoitus: tämän sivun banneriin lisään loppukollaasin vain jos se julkaistu blogissasi. Jostakin nyt on kevennettävä tätä hommaa :D
   Minusta on kiva katsella kaikkia kuukauden töitä samassa.

   Poista
 2. Kiitos sinulle Millin työstä, jonka teet puolestamme ❤️ Toivotaan, että jatkoa seuraa ja saadaan inspiroitua edelleen.
  Kiitos mielenkiintoisesta uudesta 😍

  VastaaPoista
 3. Jihuu, matka alkakoon! :) Luovaa lokakuuta kaikille!

  VastaaPoista
 4. Tuo käsin linkin siiirtäminen postaukseen on hieman työläs, mutta ei liian. Tulee tehtyä sitä joka viikko tuohon krapu-haasteeseeni.
  Nyt sitten matkustetaan ajassa!

  VastaaPoista
 5. Hauska haaste, kiitos! Koetanpa selvitellä nyt miksei kommentointi worpressin blogeihin onnistu.

  VastaaPoista
 6. Toivotaan, että linkitys onnistuu👍
  Jännää 😏

  VastaaPoista