TEEMAKUUN KOLLAASIT . Uusi teema joka kuukauden alussa, josta niin monta ideaa kun haluaa Ideoidaan yhdessä ja nautitaan tekemisen riemusta ja iloitaan luovuudesta. Kaikki osaavat, riittää vain into ja halu tehdä itse jotain luovaa.


1. marraskuuta 2023

Teemakuu 92 - SYMBOLI

 Kiitos kaikille osallistuneille aikamatkalle osallistuneille !  


Marraskuun teema 
SYMBOLI

Tervetuloa mukaan  haasteeseen! 
Mukana ovat: 8 kommenttia:

 1. Kiitos uudesta kivasta haasteesta!

  VastaaPoista
 2. Pitää ihan tulla selventämään teemaan tekemäni työn sisältöä (ainakaan englanninkieliselle porukalle ei mene perille. Tosin en heille samaan teemaan tehnyt, vaan teemaan 'luonto'. Toteutukseni 'symboli'-teemaan lähtee siitä, että Ranskassa 1800-luvulla taiteeseen tuli symbolismi; symbolien käyttö näkyvän maailman taakse kätkeytyvästä alitajuisesta, näkyjä ja mielikuvia synnyttävästä ilmaisusta. Voi sanoa unimaailmastakin.
  Siis kuvituksessani sen mietteeseen: 'Luonto ei ole vierailun paikka, se on koti.' Eli tyttö on mielikuvituksen kodissaan :)
  Tässä kuussa laitan tuonne ylös linkin, joka johtaa suoraan sivulle, missä ovat kaikki Teemakuun kollaasini. Millin ainakin on toivonut sitä.
  Odotan näkeväni teidänkin toteutuksianne mielikuvitusta liikkeelle panevasta teemasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista! Haasteessa parasta onkin juurikin erilaiset tulkinnat ja pohdinnat. Menee omakin ajatus uusiksi, olin vähän realistisemin miettein. Kiitos sirkkis pohdinnastasi ja symbolismi infosta.

   Linkitys helpottaa myös sinua, ei tarvitse lisätä kuin tämä yksi, siitä kätevästi näkee kaikki samalla tunnisteella postatut julkaisusi.

   Poista
  2. Minä pysyn symboleissa, eri asia, jos haasteena olisi ollut symbolismi, taidesuuntaus niin kuin kubismi, impressionismi ja muut ismit.

   Poista
 3. Itse otan vapauden tulkita. Niinhän me lukijat tehdään. Tarkoitti kirjoittaja mitä tahansa lukija tulkitsee omista lähtökohdistaan.
  Vapaudella vesi sai kyytiä. :)

  VastaaPoista
 4. Kukin saa vapaasti aihetta tulkita, kuten aina. Siksi aiheet aina onkin melko laajasti tulkittavissa, kiva kun on erilaisia töitä. Luovuus on rajatonta.

  VastaaPoista
 5. Hei, nyt postasin 'kierrätys'-symboliin tekemäni digikollaasin. Jatkossa teen kyllä edelleenkin kuvataiteen symboliikkaankin perustuvia toteutuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun aihe kiinnostaa, mukava saada erilaisia tulkintoja. Aiheisiin saa aina vapaasti käyttää luovuutta.

   Poista