TEEMAKUUN KOLLAASIT . Uusi teema joka kuukauden alussa, josta niin monta ideaa kun haluaa Ideoidaan yhdessä ja nautitaan tekemisen riemusta ja iloitaan luovuudesta. Kaikki osaavat, riittää vain into ja halu tehdä itse jotain luovaa.


1. joulukuuta 2017

Teema 33. joulukuu

Joulukuun teemana on:

Piirrä, maalaan runoista / runoja tai mietteitä. 

RUNON VÄRIT 


Tervetuloa mukaan, inspiroivaa ja luovaa joulukuuta jokaiselle.
Mukana ovat:

8 kommenttia:

 1. Tämä ei varmasti enempää kaipaa pohjustusta. Tulkinta vapaa, kaikki tekniikat sallittu, paitsi ei valokuvaaminen. Linkitys auki koko loppuvuoden.
  Luovaa joulun aikaa kaikille teemalaisille!

  VastaaPoista
 2. Runo on värit ja värit ovat runo :) Kiva haaste!

  VastaaPoista
 3. Kiitos,sinulle myös.Ihana aihe.

  VastaaPoista
 4. Oi, tämä vaikuttaa kivalta! Täytyypäs osallistua ensi kertaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, tervetuloa joukoomme Hertta-Viola! Tällä saa samasta aiheesta tehdä vaikka kuinka monta työtä, siksi linkitys vähän poikkeava. Jos tarvetta niin kysy rohkeasti neuvoa meiltä.

   Poista
  2. Kiitos, kyselen sitten neuvoa jos jokin askarruttaa :)

   Poista
 5. Jess, inspiroivaa! Värikästä joulun odotusta kaikille!

  VastaaPoista
 6. Hyvää tulevaa vuotta kaikille. En nyt osallistunut tähän teemaan, on ollut vähän kaikenlaista,ei keskittymiskykyni ole riittänyt. Kävin äsken läpi kaikkien blogit, ihania töitä ja runoja olette kaikki saaneet aikaan. Olisihan minullakin ollut vaikka mitä, mutta joskus on myös levättävä. Uusia haasteita on tuleva vuosi tuomassa tullessaan.Olen myymässä mökkiäni, ja sopiva ostajaehdokas on löytynyt, mikäli hän vain itse päättää haluta tänne, josta minä en välttämättä halua pois. Mutta kaikella on aikansa, ehkä minun on aika ottaa uusi suunta elämälleni. Toivottavasti seuraava teema on sellainen,johon voin näitä juttujani tehdä. Kiitos kaikille menneestä vuodesta, tavataan ensi vuonna. Susiemo, eli tietenkin Asta. (Tykkään tuosta Susiemosta, joka olen alunperin ollut bloginimeni.)

  VastaaPoista