TEEMAKUUN KOLLAASIT . Uusi teema joka kuukauden alussa, josta niin monta ideaa kun haluaa Ideoidaan yhdessä ja nautitaan tekemisen riemusta ja iloitaan luovuudesta. Kaikki osaavat, riittää vain into ja halu tehdä itse jotain luovaa.


1. huhtikuuta 2017

Huhtikuu 27.teema

Huhtikuun teema:
KOKEILE JOTAKIN UUTTA 
voi olla välineet, tekniikka, tyylisuunta jne..

Tervetuloa mukaan ideoimaan ja kokoamaan oma kollaasi.
Tule mukaan sinäkin, joka et ole vielä töitäsi täällä julkaissut. Ohjeet löytyvät sivupalkista. 

Mukana ovat:

17 kommenttia:

 1. Nyt rohkeasti kokeilemaan jotakin jota et ole vielä tehnyt. Ideoita löytyy ympäriltä, netistä ja tietenkin - toisiltamme!
  Kiitos SusuPetal teema vinkistä.

  VastaaPoista
 2. Jess, tästä tulee varmaan mielenkiintoista! Sain idean tähän Millinin kommentista maaliskuun kollaasiyhteenvedosta. Eli meillä jokaisella on niin oma, tunnistettava käden jälkemme, oma ääni. Aloin miettiä, säilyykö se oma aivan uusissa ympyröissä.

  Hmm, nyt pitäisis sitten vaan keksiä, mitä ei ole itse koskaan kokeillut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä katsoa vieläkö jokaiselle tulee omanlainen kollaasi, osataanko arvata kenen on jo ensinäkemältä ? Mielenkiintoinen aihe, vinkkejä etsiessäni, huomioni kiinnittyy "omantyylisiin" ideoihin, haastavaa siis on.

   Poista
 3. Idea on mainio! Monesti on muiden töitä katsellessa tullut sanottua, että pitäisi kokeilla tuota ja tuota - mutta mihin ne vinkit on kadonnut muistista, siinäpä ongelma! Ei muuta kuin surffailemaan..

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoinen idea! Monasti tulee mieleen kokeilla yhtä sun toista, vaan aina se jotenkin jää melko vähiin.

  VastaaPoista
 5. Mulla on paljon kokeilematta tai ainakin täällä näyttämättä. Yritän olla rohkea!

  VastaaPoista
 6. Kiitos.Saatiin aika vapaat kädet.Kiva.

  VastaaPoista
 7. Ahaa, tämäpä mielenkiintoista mutta haasteellistakin, koska aika monenlaista on tullut jo tehtyä. Kyllä jotain löytyy, siitä olen varma. Kiitos haasteesta :-)

  VastaaPoista
 8. nyt on aikas laaja-alainen teema. mitähän minä en olisi kokeillut. nyt pitää kehitellä jotain yli rajojen

  VastaaPoista
 9. sanokaa jotain ideoita mitä ette ole käyttänyt. mulla on puu ja metalli ja kangas ja langat, kaikki mahdolliset taidevärit, grafiikat ja mitä vie olleet käytössä, mikä vielä puuttuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo luettelitkin monia ideoita joita voit käyttää. Netistä löytyy lisää ja täällä teemalaiset ovat hyvin montaa tapaa ja tekniikka käyttäneet. Kannattaa selata vanhoja teemoja, kollaaseita näkee ehkä ekat vinkit. Myös aihe tai tyylisuunta voi olla se jonka valitsee.

   Poista
  2. Käy Asta katsomassa mun ekaa haastevastaustani, siinä postauksessa on mukana julkaisu mun näyttelytöistäni, selaa sitä, ehkä sieltäkin löytyy jotain, mitä et ole kokeillut.

   Poista
  3. Olen aprillinpäivän iltana polttanut itseni saunakiukaaseen, vasen pohje kunnolla palanut. En ole voinut tehdä muuta kuin istua tai maata paikallani koipi siteissä ja kohoasennossa. En siis ole voinut osallistua tähän teemaan. Vaihdoin myös kirjoittajanimeni Susiemoksi. Yhden blogini tekstit aiheuttivat henkilökohtaisia ongelmia, kun ne olivat omalla nimellä kirjoitettuja. Olen kyllä myös poistanut ko tekstit varmuuden vuoksi. Seuraavaa teemaa odotellen, Susiemo/Asta

   Poista
  4. Voih, todella ikävää :( Ajatuskin olotilastasi saa kylmäväreet iholle, voimia sinulle ja nopeaa paranemista.
   Toivottovasti tervehdyt ja jaksat taas seuraavissa teemoissa olla mukana, voithan niissäkin kokeilla jotakin uutta.
   Vielä toukokuussa oma teema ja sitten alkaa kesä-heinä-elokuun kestävä kesäteema.

   Poista
 10. Mielenkiintoista...ehkä tähän käytän ideaa joka on muhinut päässä mutta ei ole vielä ollut käsittelyssä. hm...

  VastaaPoista
 11. Kiitos ohjaamisesta uudella tavalla tekemiseen. Vaihtelu virkistää. :)

  VastaaPoista
 12. Jeeee, tämä on kiva haaste! Eilen nysväsin pari tuntia. Väänsin ja käänsin. Otin kymmeniä kuvia. Yhtäkään työtä ei enää ole koska leikin ja heitin eikä niistä jäänyt kuin digitaaliset muistot. Mutta flow oli ihanan renouttavaa! Kiitos!

  VastaaPoista