TEEMAKUUN KOLLAASIT . Uusi teema joka kuukauden alussa, josta niin monta ideaa kun haluaa Ideoidaan yhdessä ja nautitaan tekemisen riemusta ja iloitaan luovuudesta. Kaikki osaavat, riittää vain into ja halu tehdä itse jotain luovaa.


1. helmikuuta 2017

Helmikuu 25. teema

Helmikuu teema:

Luovuutta itsetehdyllä
LEIMASIMELLA / LAATALLA
 tai grafiikkavedos

Tervetuloa mukaan ideoimaan ja kokoamaan oma kollaasi !

Mukana ovat:9 kommenttia:

 1. Leimasimilla huomio sanalle itsetehty! Valmiit ostoleimasimet eivät ole sallittuja.

  Sivupalkista löytyy linkki Pinterest-tauluun, johon olen koonnut vinkiksi muutamia esimerkkejä. Itse voi jokainen ideoida vapaasti valita aiheen ja painomateriaalin.

  Teemaan sopii myös kaikki grafiikkatyöt. Netistä löytyy ohjeita, miten se onnistuu ilman prässiäkin, jos sellaista ei ole käytössä.

  VastaaPoista
 2. Oho, jopas nyt tuli mielenkiintoinen. Hieno homma! Kiitos!

  VastaaPoista
 3. No huh sentään sanoisinkos..mutta sitten aloinkin miettimään että ei niin vaikeaa olekaan. Leimasimia voi tosiaan tehdä mistä vaan ja monotypiakin on tähän grafiikkaan hyväksyttäväissä, muut oli tosi vaikeita..katsotaan mitä saan ideoita aikaan :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Vaikka niin, perunaa on helppo kaivertaa. Pyyhekumi on myös varma, aaltopahvi näytti minusta mielenkiintoiselta. Storoxilaatikko, softislevy jne..

   Poista
 5. Hauskaa ja haastavaa, kiitos jälleen kerran! Nyt tekniikka muhimaan.

  VastaaPoista
 6. mulla olis valmiita grafiikkatöitä vaikka kuinka paljon. käytänkö jo ennen tehtyjä vai pitääkö tässä alkaa värkätä aivan uusia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asta, ennen tekemäsi ovat uusia meille, kyllä nekin käy, varsinkin grafiikka, joka ei hetkessä tee. Sinulle kun tekniikka on tuttu, niin voit infota meitä muita ja antaa vinkkejä. Voit tehdä oman kollaasin niistä ja toiseen uusia tai aivan miten itse haluat.

   Poista
 7. Jees, luovuus valloilleen, miljoonia mahdollisuuksia, mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea keksitäänkään!

  VastaaPoista