TEEMAKUUN KOLLAASIT . Uusi teema joka kuukauden alussa, josta niin monta ideaa kun haluaa Ideoidaan yhdessä ja nautitaan tekemisen riemusta ja iloitaan luovuudesta. Kaikki osaavat, riittää vain into ja halu tehdä itse jotain luovaa.


1. tammikuuta 2017

Tammikuu 24. teema

LUOVAA  UUTTA VUOTTA !

Tammikuu 2017  teema:

anna työllesi nimi jossa on jokin
NUMERO


Tervetuloa mukaan ideoimaan ja kokoamaan oma kollaasi !


Mukana ovat:
12 kommenttia:

 1. Aloitetaan vuosi vähän vapaammalla teemalla. Aihe ja tekotapa vapaa, taidetyön nimessä pitäisi olla joku numero ja työ siihen sopiva. Toki voi tehdä taidetta numeroista kuten viime kuussa kirjaimista.
  Inspiroivaa Uutta Vuotta kaikille!

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoisen vapaa aihe. Mukavaa Uutta Vuotta kaikille teemailijoille!

  VastaaPoista
 3. Kiitos mielenkiintoisesta uudesta aiheesta ja OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoista..kiva aihe! Ja oikein hyvää tätä uutta vuotta kaikille tasapuolisesti! :)

  VastaaPoista
 5. Jaahas, jännittävää .... Oikein hyvää uutta vuotta kaikille!

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoinen aihe. Mukaan tietenkin... Hyvää ja idearikasta vuotta kaikille :-)

  VastaaPoista
 7. Hyvää uutta vuotta. Mielenkiintoista.Kiitos Millin.

  VastaaPoista
 8. Iloa ja inspistä kaikkien vuoteen!

  VastaaPoista
 9. toivottavasti olette huomanneet, että olen taas kehitellyt outoja juttuja, eli: Ensin kirjoitan Kultalankaa ja hopeareunoja blogiini tarinan, sen jälkeen teen maalauksen, lisäksi nämä tehtyäni, otan kirjan josta kirjoitan vielä toisen tekstin, joka on siis kirjasta kopioitu pieni osanen. Nämä kaikki kolme osaa muodostavat Kokonaisuuden. Näin tällä kertaa. Olen tällä hetkellä psyykkisesti melko epävakaassa tilassa, ja yritän näin saada purettua itsestäni päässäni jyrisevät asiat. En ole varma kuinka jaksan teidän töitänne kommentoida, käyn kyllä ne katsomassa sitä mukaa kun teette niitä. Oma psyyke on nyt huonossa jamassa, ja sen varmaan kertoo minun työtkin tällä hetkellä.

  VastaaPoista
 10. Kiitos teille kaikille! Onhan nuo monet muutkin teemat menneet minun ihoni alle. Paljon käyn läpi elämääni kirjoittamalla, ja tämä että tekee sekä tekstin ja kuvan, saan paljon itsestäni itselleni. ja onhan minulla se kolmaskin blogi, johon ei viime aikoina ole paljon kirjoitellut, mutta siellä kerron ihan tästä hetkestä ja omasta elämästäni sairauteni kanssa. Kiitos teille kaikille. Ehkä ymmärrätte, etten aina jaksa kommentoida teidän kuvianne. Ne antavat silti mulle tosi paljon ja saa ehkä uuden tarinankin aikaiseksi.(hyväksikäytän muiden kuvia tahattomasti)

  VastaaPoista
 11. Mukana ollaan taas, kiva haasteaihe!
  Pitkän, makoisan ja relan breikin jälkeen olen täynnä energiaa.
  Oikein mahtavaa tätä vuotta kaikille!!!

  VastaaPoista